Warmtepompboiler kopen

Check wat u kunt besparen op uw energierekening


100% onafhankelijk advies
Vakkundig installatie
Alle warmtepompen
Geschikt voor iedere woning
Home » Warmtepompboiler » Warmtepompboiler kopen
Warmtepomp soorten Lees meer
Werking warmtepomp Lees meer
Kosten & subsidies Lees meer
Aanschaf & installatie Lees meer

Warmtepompboiler kopen

Warmtepompboiler kopen? Wilt u graag een milieubesparende warmtepompboiler kopen voor een degelijke prijs? Er zijn verschillende uitvoeringen te koop. Zo kunt u warmtepompboilers kopen met een waterreservoir van 100 liter, een van 200 liter of de grootste met 300 liter. Deze energiezuinige apparaten worden door de overheid gesubsidieerd. Op de aankoopprijs kan men om die reden een subsidie krijgen.

Wilt u meer weten over hoe de werking ervoor zorgt dat er warmte uit de lucht gebruikt kan worden om uw water te verhitten? Of hoe u uw kosten kunt verlagen met prijs verlagende subsidies? Lees dan snel verder of kies direct om een milieuvriendelijke warmtepompboiler te kopen.

Werking van een warmtepompboiler

Door een warmtepompboiler te kopen beschikt u over een zeer rendabele installatie die hernieuwbare energie onttrekt uit de lucht. Het werkt door middel van een ventilator die buitenlucht of ventilatielucht aanzuigt. Een koelsysteem laat deze wind afkoelen en neemt zelf de warmte in zich op. Een koelvloeistof transporteert de energie naar een compressor. Het koudemiddel neemt hier in druk toe en wordt heet. De opgeslagen energie komt daardoor beschikbaar en kan afgegeven worden aan het sanitair.

Om dit laatste proces is het te doen. Een warmtepompboiler kopen is milieuzuinig door de wijze hoe de opgeslagen warmte weer vrij gemaakt wordt. Er is slechts een klein deel aan elektrische energie nodig om een groter deel ervoor terug te krijgen. Indien u dus wilt besparen op de prijs van uw stookkosten, kunt u het beste deze milieuvriendelijke warmtepompboiler met subsidie kopen.

Diverse warmtepompboiler installaties kopen

U kunt diverse soorten warmtepompboilers kopen. Zo kan men voor een eerlijke prijs al een warmtepompboiler met 100 liter reservoir kopen. Dergelijke toestellen zijn erg toepasselijk in woningen waar weinig warm water wordt verbruikt of waar slechts één persoon woont. Een 200 liter systeem is verkrijgbaar voor gezinnen met middelhoge verbruikskosten. Een grote versie is te koop met een 300 liter waterreservoir. Deze is van toepassing op gezinnen met vier personen.

Het heet water gebruik is ligt bij een gezin vier personen op ongeveer 360 liter per dag. Een complete tank herstelt gemiddeld in 15 uur. Doordat er gedurende dag op verschillende tijdstippen warm water wordt benut zal er altijd voldoende heet water beschikbaar zijn voor een huishouden. Een warmtepompboiler kopen bespaart daarom ten alle tijden op de kosten voor gas en warm water.

Warmtepompboiler kopen voor een goede prijs

Doordat er volop subsidies beschikbaar zijn kan men warmtepompboilers kopen voor goede prijzen. Zo is een pompsysteem van 100 liter al te koop voor €1.500,-. De uitvoering van 200 liter heeft een kostprijs die rond de €2.000,- ligt. Een combiboiler met een waterreservoir van 300 liter is te koop voor €2.500,-. Men kan hierop een maximale subsidie krijgen van rond de €1.000,-. Dat scheelt natuurlijk op de prijs van een warmtepompboiler.

Wenst u ook een energiebesparende installatie in huis? Een warmtepompboiler kopen met eerlijke reductie op de prijs doet u bij onze professionele installateurs.

FAQ

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt