Warmtepomp CV prijs 2018-03-08T11:17:30+00:00
Home » Warmtepomp CV » Warmtepomp CV prijs

Uw gegevens

Laat uw gegevens hieronder achter en ontvang een vrijblijvend advies!

Warmtepomp CV prijs

Wilt u besparen op de kosten van uw energierekening? Door een warmtepomp met CV voor een eerlijke prijs te kopen komt u zover. U bespaart niet alleen op de kosten door deze milieuzuinige installatie te laten plaatsen, maar ook middels de vele beschikbare subsidies waarmee u de prijzen kunt verlagen.

Een dergelijke warmtepomp aansluiten op de centrale verwarming (CV) gaat vrij eenvoudig en zorgt ervoor dat u snel kunt overstappen op een duurzame energiebron. Lees verder indien u wilt meer weten over de werking van dit systeem, de kosten ervan en met welke subsidies u uw warmtepomp CV voor een goede prijs kunt kopen.

Prijsbesparende werking van een warmtepomp

Door de kostenbesparende werking van een warmtepomp met CV kunt u besparen op de prijs van uw warm water en gasvoorziening. Er zijn diverse modellen beschikbaar, maar alle hebben een vergelijkbare werking. Indien u een warmtepomp aansluit op uw CV zullen er twee delen van kracht zijn. Een deel zorgt ervoor dat er relatief warme lucht uit de omgeving aangevoerd wordt. Koelelementen nemen de warmte van de gegenereerde wind op en slaan de energie op.

Uiteindelijk komt een koelmiddel waarin de warmte in is opgeslagen aan bij een element dat energie eruit kan halen voor de prijs van een kleine hoeveelheid elektriciteit. Op dit onderdeel is de centrale verwarming aangesloten. Wanneer de warmte vrijkomt doordat het koelmiddel als heet gas langs de waterleidingen loopt hoeft de HR ketel niet te stoken. Op die wijze blijven de kosten voor gas beperkt en bespaart u op een milieubewuste wijze door een warmtepomp met CV aansluiting op de prijs van uw rekeningen.

Warmtepomp met CV aansluiting

Er zijn diverse typen warmtepompen op een CV aan te sluiten. De prijzen kunnen per installatie verschillen. Elk geval kan worden beschouwd als een hybride systeem dat volgens dezelfde principes werkt. Zo kan men voor degelijke prijzen een lucht-water of een lucht-lucht warmtepomp aansluiten op een centrale verwarming. En zo zijn er varianten waar het geheel gecombineerd kan worden met zonnecollectoren of zonnepanelen. Daarnaast kan men de kosten verminderen door, voor een hogere prijs, maar tevens met een hoger rendement, een water-water of grond-water warmtepomp aan de CV ketel te koppelen.

Prijzen reduceren voor een warmtepomp CV

Een aansluiting van een warmtepomp op een CV kan een hoge prijs hebben. Daarvoor zijn er subsidies beschikbaar om de kosten te reduceren. Zo kan men de prijzen verlagen met €500,- tot €3.500,-. afhankelijk van de aankoop van het model. Om kosten te verlagen voor een aansluiting op de CV ketel kan men een subsidie verwachten van zo’n €500,-.

Wilt u een energiebesparende installatie laten aanleggen? Koop uw warmtepomp voor uw CV tegen een uitstekende prijs bij ons professionale installatiebedrijf.

Harry van Horlinken

Al 3 jaar tevreden met zijn warmtepomp.

Ik werd snel teruggebeld en al na een paar weken werd mijn warmtepomp geïnstalleerd. Snel afgehandeld door keurige gasten, ik zou het zo opnieuw doen!