Hybride warmtepomp subsidie

Check wat u kunt besparen op uw energierekening


100% onafhankelijk advies
Vakkundig installatie
Alle warmtepompen
Geschikt voor iedere woning
Home » Hybride warmtepomp » Hybride warmtepomp subsidie
Warmtepomp soorten Lees meer
Werking warmtepomp Lees meer
Kosten & subsidies Lees meer
Aanschaf & installatie Lees meer

Hybride warmtepomp subsidie

Meer weten over de subsidie op een hybride warmtepomp? Een dergelijk systeem met subsidie kopen, kan erg voordelig zijn! Deze techniek van warmtewinning is tegenwoordig gesubsidieerd vanwege de milieubesparende werking die het heeft.

Er kan met een kleine toevoeging van elektrische energie enorm veel warmte uit de omgeving gehaald worden die anders niet gebruikt wordt. De prijs voor uw elektriciteitsrekening gaat daarmee iets omhoog, maar de kosten voor gas en warm water gaan daarentegen flink naar beneden.

Een hybride warmtepomp werkt samen met een CV ketel om voor warm water en de centrale verwarming te zorgen. Meer weten over hybride warmtepomp subsidie? Lees dan gauw verder over het kopen en de installatie van een dergelijk systeem.

Energiebesparende techniek met subsidie

Door de energiezuinig techniek die achter een hybride warmtepomp met subsidie is het mogelijk om het gasverbruik te verminderen. Dat gaat als volgt in zijn werk:

Het warmtepompsysteem heeft een toestel dat buiten staat, een ventilator, en een deel dat binnen staat, de hybride warmtepomp met HR-ketel waar u de subsidie op krijgt. De buitenunit trekt warme buitenlucht langs buizen met speciale koelvloeistof. Vloeistof neemt warmte op, verdampt en gaat naar de binnenunit.

Vervolgens zorgt een compressor ervoor dat het koelmiddel, inmiddels een gas geworden, onder druk komt te staan en heet wordt. De energie van buiten die in het gas is opgeslagen komt vrij en geeft het af aan de waterleidingen in de woning. U haalt daarmee meer energie uit de buitenlucht dan dat erin wordt gestopt, waardoor een dergelijke hybride warmtepomp in aanmerking komt voor subsidie en de prijs verlaagd kan worden.

Voordeel hybride warmtepompen

Naast subsidie voor hybride warmtepompen zijn er nog andere voordelen. Ten opzichte van andere modellen warmtepompen is dit type zeer goedkoop. Niet alleen het apparaat zelf, maar ook de kosten die erbij komen, maken het verschil.

Bij andere varianten kan men grondboringen verwachten, het verbouwen van de tuin of het aanleggen van leidingen naar een waterlichaam zoals een meer of rivier. Hier kan men weliswaar ook subsidies voor krijgen, maar het blijft toch een prijzige aankoop. De installatie van een hybride warmtepomp is daarentegen eenvoudig en snel geregeld. Het systeem is namelijk aan te sluiten op de huidige cv ketel.

U kunt doorgaans rekenen op een prijs/kosten vanaf €4.000,-. Met de reductie middels de subsidie kunt u de kosten van een hybride warmtepomp verlagen met wel €1.500,-.

Hybride warmtepomp met subsidie kopen

Een hybride warmtepomp met subsidie kopen en laten installeren doet u bij warmtepomp BNL! Professionele installateurs kunnen uw hybride warmtepomp met subsidie direct plaatsen en zijn te contacteren indien u vragen hebt of als u advies verlangt.

Wilt u ook een milieuvriendelijke hybride warmtepomp met subsidie kopen? Neem dan gauw contact met ons voor details over installatie (op cv ketel), kosten en de prijs.

FAQ

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt