Hybride warmtepomp subsidie 2018-03-06T21:46:30+00:00
Home » Hybride warmtepomp » Hybride warmtepomp subsidie

Uw gegevens

Laat uw gegevens hieronder achter en ontvang een vrijblijvend advies!

Hybride warmtepomp subsidie

Een hybride warmtepomp met subsidie kopen is tegenwoordig erg voordelig. Deze techniek van warmtewinning is tegenwoordig gesubsidieerd vanwege de milieubesparende werking die het heeft.

Er kan met een kleine toevoeging van elektrische energie enorm veel warmte uit de omgeving gehaald worden die anders niet gebruikt wordt. De prijs voor uw elektriciteitsrekening gaat daarmee iets omhoog, maar de kosten voor gas en warm water gaan daarentegen flink naar beneden.

Een hybride warmtepomp werkt samen met een CV-ketel om voor warm water en de centrale verwarming te zorgen. Meer weten over deze hybride warmtepomp waar u subsidie voor kunt krijgen? Lees dan gauw verder.

Energiebesparende techniek met subsidie

Door de energiezuinig techniek die achter een hybride warmtepomp met subsidie is het mogelijk om het gasverbruik te verminderen. Dat gaat als volgt in zijn werk:

Het warmtepompsysteem heeft een toestel dat buiten staat, een ventilator, en een deel dat binnen staat, de hybride warmtepomp met HR-ketel waar u de subsidie op krijgt. De buitenunit trekt warme buitenlucht langs buizen met speciale koelvloeistof. Vloeistof neemt warmte op, verdampt en gaat naar de binnenunit.

Vervolgens zorgt een compressor ervoor dat het koelmiddel, inmiddels een gas geworden, onder druk komt te staan en heet wordt. De energie van buiten die in het gas is opgeslagen komt vrij en geeft het af aan de waterleidingen in de woning. U haalt daarmee meer energie uit de buitenlucht dan dat erin wordt gestopt, waardoor een dergelijke hybride warmtepomp in aanmerking komt voor een subsidie.

Voordeel Hybride warmtepompen

Naast subsidie voor hybride warmtepompen zijn er nog andere voordelen. Ten opzichte van andere modellen warmtepompen is dit type zeer goedkoop. Niet alleen het apparaat zelf, maar ook de kosten die erbij komen, maken het verschil.

Bij andere varianten kan men grondboringen verwachten, het verbouwen van de tuin of het aanleggen van leidingen naar een waterlichaam zoals een meer of rivier. Hier kan men weliswaar ook subsidies voor krijgen, maar het blijft toch een prijzige aankoop. De installatie van een hybride warmtepomp is daarentegen eenvoudig en snel geregeld.

U kunt doorgaans rekenen op een kostprijs vanaf €4.000,-. Met de reductie middels de subsidie kunt u de kosten van een hybride warmtepomp verlagen met wel €1.500,-.

Koop gesubsidieerde pompen bij ons

Koop uw gesubsidieerde pomp bij ons en laat de installatie direct over aan onze experts. Professionele installateurs kunnen uw hybride warmtepomp met subsidie direct plaatsen en zijn te contacteren indien u vragen hebt of als u advies verlangt.

Wilt u ook een milieuvriendelijke hybride warmtepomp met subsidie kopen? Neem dan gauw contact met ons installatiebedrijf op.

Harry van Horlinken

Al 3 jaar tevreden met zijn warmtepomp.

Ik werd snel teruggebeld en al na een paar weken werd mijn warmtepomp geïnstalleerd. Snel afgehandeld door keurige gasten, ik zou het zo opnieuw doen!