Hybride warmtepomp prijs

Check wat u kunt besparen op uw energierekening


100% onafhankelijk advies
Vakkundig installatie
Alle warmtepompen
Geschikt voor iedere woning
Home » Hybride warmtepomp » Hybride warmtepomp prijs
Warmtepomp soorten Lees meer
Werking warmtepomp Lees meer
Kosten & subsidies Lees meer
Aanschaf & installatie Lees meer

Hybride warmtepomp prijs

Meer weten over de hybride warmtepomp prijs? Er zijn subsidies beschikbaar die aankoop laagdrempelig maken. Daarnaast is het relatief goedkoop ten opzichte van de andere type warmtepompen die u kunt kopen. De kosten liggen daarbij vooral in de verbouwing van uw huis en tuin.

Wij bieden prijzen voor warmtepompen aan met of zonder cv ketel en kunnen de installatie ook voor u uitvoeren. U haalt dan een milieuzuinig systeem in huis waarmee u uw centrale verwarming én uw tapwater kunt verwarmen. Lees daarom gauw verder over prijs van een hybride warmtepomp, alsmede kosten en subsidie.

Milieuvriendelijk systeem voor een betaalbare prijs

Indien u graag een milieuvriendelijke hybride warmtepomp voor een betaalbare prijs wilt aanschaffen zit u tegenwoordig goed. Een dergelijk systeem bezit over een buitenunit met ventilator die de relatief warme lucht van buiten aanvoert. De energie die in deze luchtstroom zit wordt onttrokken met koelvloeistof.

In de binnenunit zorgt een compressor ervoor dat het koudemiddel heet wordt en de opgeslagen warmte uit de buitenlucht kan afstaan aan de waterleidingen van de cv ketel. Mocht het in de winter erg koud zijn dan kan de hr-ketel bijspringen. Door dit proces van warmte opnemen uit de buitenlucht en afstaan aan de binnenruimten van een woning kan tot drie keer meer energie opgewekt worden dan ervoor gebruikt wordt. Dit kunt u terugzien in de prijzen voor uw gas- en waterrekening. Met de relatief goedkope hybride warmtepomp hebt u dus niet alleen goede prijs voor het systeem zelf, maar ook voor uw rekeningen.

Waarom een hybride warmtepomp aanschaffen?

De voordelen van een hybride warmtepomp kopen ziet u terug in prijs van de aanschaf. Zo bent u in vergelijking met de andere warmtepompen zeer weinig kwijt in kosten voor het verbouwen. Een boorput aanleggen of aansluiting van pijpleidingen op een waterlichaam zijn bij de prijzen voor een hybride warmtepomp dus niet van toepassing. U betaalt slechts voor het apparaat en de installatie van de binnen- en buitenunit, waarbij geen ingrijpende verbouwingen nodig zijn.

Verder kan men subsidie krijgen op deze milieubesparende apparaten. Doorgaans kunt u rekenen op prijzen vanaf €4.000,-, zonder prijsreductie. Met subsidie haalt u nog eens zo’n €1.500,- van de prijs af.

De beste warmtepomp prijs vindt u bij ons

Wilt u de beste prijzen voor een warmtepomp inclusief installatie? Bij ons installatiebedrijf kunt u uzelf laten adviseren over financiële voordelen en reducties in de kostprijs. Ook voor vragen over het kopen van een hybride warmtepomp of over het type apparaat kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie over de hybride warmtepomp prijs, bijkomende installatie op cv ketel, kosten, neemt u contact op met een van onze installateurs.

FAQ

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt

FAQ Vraag

Hier komt het antwoord te staan wanneer je dit openklapt