Lucht-lucht warmtepomp prijs 2018-03-06T22:30:29+00:00
Home » Lucht-lucht warmtepomp » Lucht-lucht warmtepomp prijs

Uw gegevens

Laat uw gegevens hieronder achter en ontvang een vrijblijvend advies!

Lucht-lucht warmtepomp prijs

Een milieuvriendelijke lucht-lucht warmtepomp met een prijs die betaalbaar is voor iedereen is een goede stap in de richting van een duurzame toekomst.  Kosten verlagen en een lucht-lucht warmtepomp kopen? Deze handige lucht-lucht warmtepomp kan de prijzen van uw stookkosten aanzienlijk naar beneden brengen. De installatie werkt als een vervanger van fossiele brandstof en maakt zelf gebruik van elektriciteit. Wenst u meer te weten over dit apparaat, zoals hoe deze werkt of u een subsidie kunt krijgen? Lees dan direct verder over de lucht-lucht warmtepomp en bijkomende prijzen.

Hoe een lucht-lucht pompsysteem werkt

Een lucht-lucht warmtepomp kan de prijs van uw gasrekening voor een groot deel omlaag brengen. Door de zuinige werking van het pompsysteem komt dit tot stand. Een dergelijke installatie is opgebouwd uit twee delen. Een buitenunit met ventilator en een binnenunit die aangesloten is op de binnenvertrekken. De buitenunit zorgt ervoor dat een luchtstroom ontstaat en langs een stelsel met buizen geleid kan worden. Hierin bevindt zich een koudemiddel dat de warmte uit de buitenlucht erg goed kan opnemen.

De vloeistof wordt doorgepompt, verdampt door de toevoeging van warmte en komt in een compressor aan. Hier wordt de druk op het systeem opgevoerd, waardoor het koelmiddel een heet gas wordt. In dit gedeelte van het proces zorgt de lucht-lucht warmtepomp voor een lagere prijs van de water- en gasvoorziening. Door toevoeging van een kleine hoeveelheid elektriciteit om de compressie tot stand te brengen wordt het koudemiddel heet genoeg om op efficiënte wijze de warmte af te staan aan de binnen temperatuur. De woning wordt op die manier door de lucht-lucht warmtepomp voor een kleine prijs zeer milieuzuinig gemaakt.

Advies bij installatie

Mocht u advies willen over het kopen van uw lucht-lucht warmtepomp of wilt u advies om de prijs te kunnen verlagen? Onze professionals lichten u geheel en al in over de opties die u hebt wat betreft de installatie en de bijkomende prijzen. U kunt bijvoorbeeld een apparaat laten installeren op het dak, maar ook in de tuin. Zo is er nog de optie om meerdere units te laten plaatsen om meerdere ruimten te verwarmen. Of u nu vragen hebt over de kosten van de verschillende verkrijgbare wand-, vloer- of plafondmodellen, of dat u graag een advies wilt over de prijs van uw lucht-lucht warmtepomp: bij ons bent u op de juiste plek.

Prijs van een lucht-lucht warmtepomp

Om een lucht-lucht warmtepomp voor een goede prijs te kunnen kopen hebt u een ervaren installateur nodig die precies weet hoeveel een installatie kost. Dit verschilt per model, de efficiëntie ervan en de grootte van de verbouwing. Vraag daarom naar een expert van ons bedrijf. Doorgaans heeft een installatie echter een prijs vanaf €2.500,- waarop echter geen aanvullende prijsverlagingen of subsidies voor aan te vragen zijn.

Wilt u een milieuvriendelijke lucht-lucht warmtepomp kopen voor een eerlijke prijs? Neem dan snel contact met een van onze specialisten op.

Harry van Horlinken

Al 3 jaar tevreden met zijn warmtepomp.

Ik werd snel teruggebeld en al na een paar weken werd mijn warmtepomp geïnstalleerd. Snel afgehandeld door keurige gasten, ik zou het zo opnieuw doen!